Visie

Bij Tillies houden we van onbezorgd genieten van het leven...
en daarom maken we onze producten steeds vers voor jou, zodat we geen bewaarmiddelen of andere additieven moeten toevoegen.

Wij kiezen voor fruit, op zijn lekkerst, in eigen seizoen en gaan hiervoor op zoek naar telers in onze eigen regio, De Vlaamse Ardennen. We vinden onze aardbeien bij Plukverse Aardbeien in Okegem. Zo werken we ook voor onze ijskoffies samen met Koffies Ceuterick die wekelijks in Zottegem een selectie aan koffiebonen zelf brandt. Onze kruiden telen we zelf of vinden we bij t' Seizoen in Smeerebbe-Vloerzegem.

Ook over ons afval hebben we nagedacht...het fruitafval wordt gecomposteerd in onze tuin. Verder hebben we gekozen voor glazen flessen om onze drankjes in te verpakken. Momenteel kunnen we deze nog niet hergebruiken, maar de flessen die we terugkrijgen, schenken we aan de vzw Bee Kind of aan scholen in de buurt die ermee knutselen. Onze ijslollies worden niet individueel, maar per 5 stuks verpakt in een doosje. Uiteraard zijn jullie ook welkom met jullie eigen lege potjes of flessen en dan vullen we deze met plezier opnieuw bij.

Sinds onze start in mei 2017 hebben we kennis gemaakt met al heel wat leuke initiatieven zoals de Leefboerderij De Kanteling, Streekmotor 23, Lekker Oost-Vlaams enz. We leerden ook al heel wat gepassioneerde telers en ambachtslui kennen met wie we graag verder samen werken. De komende maanden en jaren zullen we ons niet alleen focussen om lekkere, nieuwe smaken en producten te ontwikkelen. We blijven ook verder kennis maken met al deze interessante projecten in onze eigen regio!

Tips: